søndag 26. juni 2011

Drammens siste dager


Det er mye som tyder på at drammensere ikke lar seg opprøre. Det vises til forrige innlegg hvor Profeten fordømte deres hjemstavns ynkelige forsøk på byutvikling den senere tid og slo fast at denne var i disharmoni med drammenserens vesen.

For framtiden vil dette nettsted søke å fornærme mer sensitive grupper. Blant annet skal Profeten legge  ut en tegning av seg selv.

Ikke desto mindre lovet profeten total utslettelse av kjøpstaden med navnet Drammen såfremt det ikke ble fremlagt tre gode grunner for at dette ikke skulle skje. Dessverre er det ikke så mye som en -1- person som i det hele tatt forsøkt å legge fram en eneste bitteliten grunn. Ei heller har noen kastet seg ned på knærne og bedt  om nåde på vegne av Drammen.

Profeten har derfor intet valg. Byen må slettes fra kartet.

Med hensyn til tidspunktet finner profeten at det er lite hensiktmessig å la dette skje nå midt i ferietiden. Eksekusjonen av dommen utsettes derfor til flest mulig drammensere er til stede i byen.

Berammelsen for Drammens tilintetetgjørelse settes derfor til 1. september 2011! Vi antar at de fleste har ordnet sine anliggender fram til da.

.

2 kommentarer:

  1. Hadde tenkt å foreta tilintetgjørelsen av Drammen senhøstes 2012 men registrerer at noen har hastverk. Greit det, mer tid til å svinge ljåen andre steder.

    SvarSlett
  2. Jeg var ikke klar over at jeg faktisk gikk noen i næringen her.

    SvarSlett